Default_franskmain5 Default_fransk_slot_main2 Default_mainroom1 Default_franskmain4 Default_fransk_slot_main6 Default_franskmain3 Default_mainroom3
Main_tidligere_tilbud_label

2-dages eksklusivt ophold på Hattonchâtel Château i Nordfrankrig kendt fra TV2’s ’Stjernerne på slottet’

Take Offers Slotsophold gælder (for 2 pers.):
- 2 overnatninger i tårnværelse
- Champagne og velkomstkurv v. ankomst
- 2 x Morgenbuffet
- 2 x Eftermiddagskaffe med kage
- Vinsmagning på et fransk vinslot
- Èn 3-retters Gourmet Menu
- Kaffe med sødt og en cognac el. likør
- NB: Kan benyttes hele 2012!
Læs mere

Lev som en stjerne på Hattonchâtel château

Tekst: Frederik Plum

Nu har I chancen for at opleve den udsøgte atmosfære på det franske slot Hattonchatêl Château - og selv blive en af 'Stjernerne på slottet'. Take Offers Slotsophold går nemlig til slottet i Nordfrankrig, hvor et væld af danske stjerner har boet sammen og lært hinanden at kende i TV2's populære portrætserie, som netop har overstået endnu en sæson. Med I dette romantiske slotsophold er der blandt andet inkluderet en 3-retters gourmet menu, kaffe, kage, aperitif el. champagne og som noget særligt vinsmagning på et fransk vindestilleri.

Højt over dalen "plaine de la Woëvre" ligger slottet Hattonchâtel château, der er navngivet efter biskoppen for Verdun fra det 9. århundrede. Det står stolt på bjergryggen med dets flotte gavle, høje skorstene og de runde og massive tårne, der peger direkte mod skyerne. Slottet har været lukket for offentligheden i 50 år men er nu genåbnet for gæster, og et ophold på det smukke slot fra 1600-tallet er en oplevelse, du sent vil glemme.

Tænk jer at være på et romantisk slotsophold og sidde ude i haven på den første aften mens I nyder en aperitif. Bare sidde der og se på slottet i måneskin. En romantisk gourmetmiddag i den sjældne riddersal, foran den knitrende pejs med privat tjener. Det vil uvilkårligt give jer nogle uforglemmelige minder om jeres romantiske ophold på det historiske slot.

 

Tekst

Oplevelser i området:
 
Nancy

Hvis I får lyst til lidt byliv så ligger slottet i nærheden af flere smukke, historiske byer. I kan tage en udflugt til Nancy, der har adskillige flotte seværdigheder at byde på så som Cordeliers kirken, katedralen fra det 18. årh. Bytorvet hedder "Plaza Stanislaf" eller den "forgyldte plads" og er opkaldt efter den russiske kong Stanislaf, der har fået opført en statue af sig selv midt på pladsen. Den peger naturligvis mod nord, i retning af Rusland.

Metz

Metz er kendt som "lysets by" som følge af den fantastiske  belysning af arkitekturen på de gamle og prægtige bygninger og kirker. Juvelen i Metz er uden tvivl den seværdige katedral, St. Etienne Gothic Cathedral, designet af Marc Chagall.

Verdun

Mange besøgende har igennem tiderne beundret byens flotte arkitektur, specielt de smukke bygninger i "Art Nouveau" stil, der blev bygget efter den 1. verdenskrig. "The quayside" er blevet byens midtpunkt og mange festivaller og kulturelle begivenheder tager plads der hvert år.

 

3.jpg Foto: Verdun 

Take Offers Slotsophold gælder følgende:

Når I ankommer vil I blive vist til det autentiske tårnværelse, hvor I skal overnatte. I værelset finder I blandt andet champagne på køl samt velkomstkurv og blomster - netop for at I skal finde jer godt tilrette med det samme.  

1. dag

•    Eftermiddagskaffe med kage

•    Aperitif eller champagne

•    Restaurant på egen regning   

•    Overnatning i et charmerende tårnværelse

 

2. dag

•    Hattonchâtel Château's velsmagende morgenbuffet

•    Eftermiddagskaffe med kage

•    Vinsmagning på et Fransk vinslot

•    Slottets 3-retters Gourmet menu (eksklusiv drikke)    

•    Kaffe med sødt - hertil serveres en cognac eller likør

•    Overnatning i et charmerende tårnværelse 

 

3. dag  

•    Hattonchâtel Château's velsmagende morgenbuffet

 

Hvordan kommer jeg til Hattonchâtel Château?

Fra den danske grænse tager det ca. 8 timer at køre til Hattonchâtel Château. Du kan også flyve til Luxembourg, hvorfra det tager små 2 timer at køre til Hattonchâtel Château.

Hvordan fungerer Takeoffer.dk?

På takeoffer.dk har vi altid ophold og rejser til 50%. Vores tilbud kører i udvalgte perioder, og når du køber en rejseoplevelse på vores hjemmeside, skal du blot vente på at tilbuddet udløber, hvorefter du modtager dit værdibevis. Herefter kan du ringe og booke dit ophold. På værdibeviset står der et referencenummer, som du skal oplyse til rejsearrangøren. Vi udregner altid tilbudsprisen ud fra hotellernes og rejsearrangørernes normale listepriser.

 

Det med småt

  • Kan indløses fra 4. maj 2012 til 31. december 2012.

Ved ophold i weekender og på helligdage betales et tillæg på 445,- kr. pr. person (for hele opholdet) direkte til Ritz Resorts ved bestilling af ophold.

I kan opgradere til en af slottets suiter med et stort og lyst en-suite badeværelse for kr 825,- pr. person. Betales direkte til Ritz Resorts. 

Information

Website:

www.ritz-resorts.com

Opholdet er gyldigt med ankomst mandag til onsdag i perioden: 

4. maj  - 31. december 2012. 

Når I den 4. maj 2012 har modtaget jeres værdibevis, booker I jeres ophold via email til booking@ritz-resorts.com.

Husk at oplyse jeres referencenummer. 

Bemærk: Der tages forbehold for, at slottet kan være fuldt booket indenfor perioden. 

Beliggenhed

Hattonchâtel château1

Hattonchâtel Château
Rue De Chateau
55210 Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Frankrig

Se på kort

Anmeldelser

www.booking.com

"The castle is a magical place that you only normally dream of, the grounds and the views are second to none, you really feel like a princess in her own castle, best stay ever."

Information om kurv Basket_lightbox_close
Beskrivelse Antal Pris Total
Total DKK 0,00
Vis kurv Gå til kassen